3 Steps To

Verberg donkere kringen

Ben je uitgekeken op die donkere kringen onder je ogen? Welkom bij de club. Ze wegwerken lijkt iedere dag weer een eindeloze oefening. Ben je daar klaar mee? Lees dan onze 3 tips voor een frisse, heldere oogzone die je je in een oogwenk eigen maakt.

All About Eyes™ Rich
€42.00 - €52.00
Koop snel

Stap 1. Klop een oogcrème zachtjes in

De huid onder je ogen is de dunste van je hele lichaam. Logisch dus dat bloedvaatjes te zien zijn en optisch een donkere schaduw onder je ogen kunnen geven, ook als je niet moe bent. Frustrerend hè! De eerste stap is een oogcrème gebruiken die de huid verstevigt en opvult, egaler maakt en minder transparant. Clinique All About Eyes Rich bevat sodium hyaluronate plus vetstoffen die de huidbarrière versterken, hydrateren en de dunne huid voeden. En, een plantaardige mix van werkstoffen die zwelling wegneemt en licht beter laat reflecteren, zodat de donkere schaduw optisch vermindert. Gebruik je vingertoppen om de crème zachtjes in te kloppen langs het harde gedeelte van de oogzone, van de buitenste naar de binnenste ooghoeken.

Beyond Perfecting™ Foundation and Concealer
€45.50
Koop snel

Stap 2: Conceal twee keer.

Samen sta je sterker, en dat geldt ook voor donkere kringen. Breng met je vingertoppen al kloppend eerst een beetje crème concealer aan in het binnenste hoekje van je ogen (doorgaans het meest donkere gedeelte). Gebruik dan de platte binnenkant van je vingers om de concealer met een rollende beweging in de huid te duwen en blenden. Vervolgens breng je wat los poeder aan over de concealer om te zorgen dat die de hele dag blijft zitten. Een ongelooflijk effectief duo is Beyond Perfecting Foundation + Concealer en Blended Face Powder in Invisible Blend.

Just Browsing Brush-On Styling Mousse
€26.00
Koop snel

Stap 3: Zoek afleiding.

Een slim bedachte make-up leidt de aandacht af van kringen onder je ogen. Sterke, goed gegroomde wenkbrauwen, een eyeliner langs de bovenste wimperrand, een glanzende oogschaduw en dik aangezette wimpers leiden af. Just Browsing Brush-On Styling Mousse, Clinique Skinny Stick en High Impact Mascara werken allemaal in je voordeel.

Shop the Story