3 Steps To

Verwijder langhoudende
make-up in 3 stappen

Goed dekkende foundations, waterproof eyeliners, langhoudende lipsticks, dikke lagen mascara, glanzende oogschaduw en glitter tijdens carnaval, halloween of zomaar omdat je er zin in hebt... Langhoudende make-up houdt je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de feeststemming, maar moet er op een zeker moment wel af. Met deze 3 stappen lig je toch nog sneller in bed dan je gedacht had:

Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips
€9.00 - €31.00
Koop snel

Stap 1: Pak eerst het zwaarste werk aan.

Begin met de meest hardnekkige oogmake-up en vampierrode lippen. Om zo min mogelijk te wrijven of te trekken aan je huid dompel je een watje in een tweefasen vloeistof zoals Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, waar ingrediënten inzitten die je huid verhelderen zodat je een mooie glans krijgt na het gebruik ervan. Duw het watje zo’n 10 seconden zachtjes tegen je oogleden of lippen. Dat geeft de remover de tijd om de make-up op te lossen, hoe hardnekkig die ook is, en daarna hoef je het alleen nog maar weg te vegen.

Take The Day Off Cleansing Balm
€16.00 - €43.00
Koop snel

Stap 2: Stoom je gezicht schoon.

Vervolgens haal je de rest van je make-up weg met Take The Day Off Cleansing Balm. Terwijl je deze solide balm in je huid masseert, wordt het een kalmerende, lichtgewicht olie die de meest langhoudende foundation wegneemt en zorgt voor een frisse en heldere teint. Maak een katoenen washandje nat met warm water en leg het over je hele gezicht. De stoom zal je make-up helpen oplossen. Daarna veeg je je gezicht zachtjes schoon.

7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula
€9.00 - €36.00
Koop snel

Stap 3: Reinig je poriën grondig.

Om zeker te weten dat je alle make-up deeltjes en glitter kwijt bent en om je huidstructuur te polijsten en verfijnen, exfoliëer je je huid zachtjes. 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula is ideaal voor alle huidtypes -zelfs de meest gevoelige- en droogt je huid niet uit.

Shop the Story