Sigesbeckia Orientalis Extract

BELANGRIJK INGREDIËNT

Provitamine D

BELANGRIJK INGREDIËNT

Provitamine D

Overzicht

Overzicht

Huidzorgen
· Bescherming tegen vrije radicalen / antioxidanten
· Schade van externe factoren

Dit staat op de ingrediëntenlijst
7-dehydrocholesterol

Waarom het goed is voor de huid
Provitamine D beschermt de huid tegen stress en vrije radicalen die de huid kunnen uitdrogen en vroegtijdige tekenen van veroudering kunnen veroorzaken. Het is ook bekend dat het de productie van ceramide bevordert, wat een langdurige hydratatie ondersteunt.

De expertise van Clinique
Wij hebben deze antioxidant aan onze formules toegevoegd om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken, zodat de huid beschermd is tegen de effecten van dagelijkse uitdroging zoals vervuiling, blauw licht en andere externe factoren. Samen met de UVA/UVB-bescherming in onze SPF-producten helpen we de bescherming van je huid te verdubbelen.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.