Hyaluronzuur

BELANGRIJK INGREDIËNT

Hyaluronzuur

BELANGRIJK INGREDIËNT

Hyaluronzuur

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Droge huid
· Dofheid
· Lijntjes en rimpels

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Sodium Hyaluronate

Waarom het goed is voor de huid
Dit krachtige bevochtigingsmiddel doordrenkt de huid met hydratatie en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken. Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van hyaluronzuur. Door het natuurlijke vochtreservoir van de huid aan te vullen, blijft de huid er vol fris en gezond uitzien.

De expertise van Clinique
De geliefde Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator bevat drie verschillende types hyaluronzuur die tot meerdere lagen van de huid doordringen. Klinische proeven hebben bewezen dat het 72 uur non-stop werkt—zelfs na het wassen van je gezicht.

Dit zegt onze dermatoloog bij Clinique
“Hyaluronzuur is een must-have, ongeacht je huidtype,” zegt Dr. Michelle Henry, een officieel gecertificeerde dermatoloog die gevestigd is in New York City. “Het hydraterend vermogen maakt de huid voller en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar lijken.”

Bestsellers met Hyaluronzuur

 

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, Lasergericht klinisch serum pakt rimpels vanuit meerdere invalshoeken aan. Helpt de huid zichtbaar te herstellen, te vernieuwen en voller te maken. Bewezen resultaten: Even effectief als één laserbehandeling op het uiterlijk van lijntjes en rimpels, na 16 weken.**In een klinische studie na 16 weken toonden vrouwen die één laserbehandeling hadden ondergaan dezelfde verbetering in het uiterlijk van lijntjes en rimpels als degenen die in plaats daarvan tweemaal daags Smart Serum gebruikten. Gebruikte laser: microablative, deka dot SmartSkin CO2™ (Cynosure, Westford, MA) met CO2 fractional tech.
50 ml - 6 week supply
100 ml - 12 week supply
30 ml - 4 week supply
Even Better Refresh™ Hydrating and Repairing Makeup, Deze volledig dekkende foundation blijft 24 uur lang zitten en revitaliseert voor een jonger uitziende huid.

WN 04 Bone

30ml
30ml
30ml
30ml
30ml
30ml

Skin School | Belangrijk ingrediënt: Hyaluronic Acid

Dr. Michelle Henry, dermatoloog bij Clinique, legt uit waarom deze hydraterende superheld een must-have
is voor alle huidtypes.

The Wink - Watch Video


The Wink

“Hyaluronic acid makes fine lines and wrinkles appear less obvious.”

— Clinique Derm Pro Dr. Michelle Henry


The Wink

“Hyaluronic acid makes fine lines and wrinkles appear less obvious.”

— Clinique Derm Pro Dr. Michelle Henry

Hyaluronic Acid


#skincare

“Ik gebruik de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator sinds vorige week & de hydratatieboost is geweldig.”

@_kayjo_


#skincare

“Ik gebruik de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator sinds vorige week & de hydratatieboost is geweldig.”

@_kayjo_

Instagram Favorieten

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.