Get The Look

Chocoladeroze smoky

Wie zegt dat een smoky eye donker en obscuur moet zijn? Wij vinden deze glanzende chocolade-look - die precies het midden houdt tussen er sexy uitzien maar niet ordinair - té gek. Met de All About Shadow Quad in Pink Chocolate is deze make-uplook zo gefixt. Er zitten vier glanzend roze en bruine tinten in die zo zijn ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen, je kan dus niet missen. Zo ga je te werk:

Stap 1: Trek een smoky eyeliner en vervaag
Trek een lijntje langs je boven- en onderwimpers met de Quickliner for Eyes Intense in Intense Chocolate, een diepe chocoladekleur. Maak je niet druk: het hoeft geen perfecte lijn te zijn, want bij je volgende stap veeg je hem een beetje uit.

Stap 2: Maak een neutrale basis
Breng de lichtste kleur in de All About Shadow Quad in Pink Chocolate, een parelmoerachtig roze, aan over je hele ooglid als neutrale basis.

Stap 3: Contour met chocoladebruin
Vervolgens breng je daaroverheen de donkerste kleur aan, voor een diepte-effect. Doe dat in een C-vorm, langs de oogplooi en iets voorbij de buitenste ooghoek en wimperrand. Werk goed uit.

Stap 4: Geef het midden van je ooglid een highlight
Meng de twee lichte roze tinten die je al deppend aanbrengt in het midden van je oogleden. Dat geeft een mooie highlight en versterkt de vorm van je ogen.

Stap 5: Opwaarts, die wimpers
Een smoky eye is niet compleet zonder volle wimpers. Breng twee laagjes Lash Power Mascara Long-Wearing Formula aan op de boven- en onderwimpers. Zigzag met het mascaraborsteltje langs de wimperrand voor extra volume.

Stap 6: Hou lippen en wangen nude
Breng Cheek Pop in Ginger Pop lichtjes aan op je wangen en doe de Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss in Normous Nude, - een glanzende, transparante nude - op je lippen. Tip: maak altijd eerst je ogen op en breng dan pas blush aan. Want mocht je wat oogschaduw morsen, dan kun je dat gemakkelijk weghalen zonder de rest van je make-up te ruïneren.

Foto’s: Nick Stokes/ Stillfotografie: John Paterson/ Tekst: Hilary Presley/ Haar: Holly Mills/ Make-up: Maki H/ Kledingstylist: Seppe Tirabassi/ Manicure: Gina Edwards.

Shop the Story