Get The Look

De hele dag
een gezonde,
rozige huid.

Dit is een trend als een frisse wind: een gezonde, stralende huid met babyroze lippen. Het doet denken aan alles waar we zo van houden: joggen langs het strand, een fietstochtje door het bos, een afdaling van de ski-piste. Eigenlijk alle buitensporten die ons bloed sneller laten stromen en onze teint opfrissen – plus ons hoofd !-, maar dan zonder het hijgen en puffen.

Stap 1: zorg dat je huid mooi glanst
Een frisse make-up begint met een goed verzorgde huid. Want je make-up kan er alleen goed uitzien als de huid eronder mooi geprept is. Gebruik eerst een voor jou op maat samengesteld 3-Stappen Systeem dat je afrondt met de Dramatically Different Moisturizing Gel. Deze lichtgewicht, olie-vrije hydraterende gel wordt direct opgenomen en maakt van je huid een glad, fris en egaal canvas voor make-up.

Stap 2: maak je mond levendig
Het doel is er naturel uit te zien, maar dan net even wat mooier. Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in de kleur Curvy Candy zorgt voor een enorme dosis hydratatie voor je lippen en precies de juiste, glanzende roze kleur. Je wilt je liptint transparant houden zodat hij niet concurreert met je blush (want dan gaat het er onnatuurlijk uitzien).

Stap 3: Contour je wangen met een roze blush
Voor die gezonde na-een-workout-gloed breng je roze blush aan, vanaf het hoogste punt van je jukbeenderen over de appeltjes van je wangen helemaal richting mondhoeken, alwaar je de kleur iets laat vervagen. De meeste kleur zou in het midden van je wangen moeten komen, dus daar mag wat extra’s bij. Door de blush zo ver naar beneden door te trekken maak je een mooie contour en lijken je jukbeenderen optisch voller. Wij gebruikten Cheek Pop in kleur Pink Pop, een poederblush die zich in laagjes laat opbrengen zonder dat hij ooit te poederig lijkt.

Foto’s: Nick Stokes | Stilleven: Jon Paterson | Tekst: Rachel Hayes | Haar: Holly Mills | Make-up: Maki H | Kledingstylist: Seppe Tirabassi | Manicure: Gina Edwards

Shop the Story