Get The Look

Roodfluwelen lippen

Decadent, luxe en een tikje stout: robijnrode lippen met een rijke, fluweelachtige finish geven deze klassieke look een frisse, moderne draai. En een multifunctionele. Perfect voor een cocktailfeestje, afspraakje of gewoon een dag in jeans.

Stap 1: Prep je lippen met een snel maskertje
Je lipstick is het mooist als je lippen glad en soepel zijn, zonder droge velletjes. Een hack van een Clinique insider: gebruik Pep-Start Pout Restoring Night Mask als snelle gladmaker. Breng rijkelijk aan, laat twee minuten intrekken en haal dan het restant weg met een tissue. De verzorgende mix van murumuru boter, shea boter en ceramiden zorgt ervoor dat je lippen direct zacht, glad en soepel zijn.

Stap 2: Maak een basis met lipliner
Voor volle, dramatische lippen zoals deze, omlijn je je lippen met een lippotlood in dezelfde kleur als je lipstick en vul je ze vervolgens helemaal in. Zo maak je de kleur nog krachtiger en geef je de vorm van je mond extra dimensie. Bovendien blijft de lipstick beter en langer zitten. Wij gebruikten Quickliner for Lips Intense in Intense Passion.

Stap 3: Dep, blend en dep met lippoeder
Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder in Crimson Pop is een verzadigde, romige kleur die op je lippen verandert in een lichtgewicht poederfinish. Dep eerst een beetje in het midden van je lippen en werk het uit naar de buitenste hoekjes. De puntvormige sponsapplicator maakt het je heel gemakkelijk om te ‘blenden’ en je lippen heel precies in te vullen, zelfs tot in de mondhoekjes. Je mond wordt vol en de vorm perfect.

Stap 4: Hou de rest van je make-up minimaal en chic 
Focus op je lippen en maak je ogen simpel op met een smalle zwarte eyeliner. Pretty Easy Liquid Eyelining Pen is net zo gemakkelijk te gebruiken als een viltstift. Leg het puntje plat tegen je wimperlijn om vervolgens een vloeiende, smalle lijn te trekken van je binnenste naar je buitenste ooghoek. Beng dan twee laagjes Lash Power Mascara Long-Wearing Formula in Black, een vlekvrije formule die keurig op zijn plaats blijft zitten.

Foto’s: Nick Stokes / Stilleven: Jon Paterson / Tekst: Rachel Hayes / Haar: Holly Mills / Make-up: Maki H / Modestylist: Seppe Tirabassi / Manicure: Gina Edwards.

Shop the Story