3 Steps To

Mooie wenkbrauwen

Vraag je je ook wel eens af hoe je je wenkbrauwen moet onderhouden? Dan is het tijd om je pincet goed op te bergen en van ze te gaan houden. Een vollere wenkbrauw is natuurlijker, staat frisser, en is gemakkelijk waar te maken, of je ze nu moet temmen of je misschien wel te ver geëpileerde wenkbrauwen moet laten teruggroeien. Dit zijn onze 3 tips om van iedere set wenkbrauwen de mooiste te maken. En blijf tegen jezelf herhalen: meer is meer.

Just Browsing Brush-On Styling Mousse
€26.00
Koop snel

Weg met dat pincet.

Maak er een regel van om het epileren tot een minimum te beperken, en haal alleen de haartjes onder de wenkbrauw weg die buiten de vorm groeien. Welke dat zijn? Dat is soms moeilijk te zeggen. Om die haartjes te spotten, kun je eerst over je wenkbrauw gaan met de Just Browsing Brush-On Styling Mousse om de gewenste vorm te krijgen. Dit trucje werkt vooral goed bij lichte wenkbrauwen. Zodra de mousse droog is, haal je de haartjes weg die niet binnen de vorm van je wenkbrauwen passen.

Kies de juiste kleur

Je wenkbrauwen hoeven qua kleur niet exact bij je haar te passen. Als je een lichte haarkleur hebt (blond, donkerblond of rood) kies je 1 tint donkerder om meer definitie in je gezicht te brengen. Als je donker haar hebt (donkerbruin en zwart) ga je juist 1 tint lichter om diezelfde reden. Probeer de SuperFine Liner for Brows, die is er in 2 tinten.

Begrijp de architectuur van je wenkbrauwen

Voordat je je wenkbrauwen invult, bepaal je de perfecte vorm. Leg een wenkbrauw-potlood verticaal strak langs de zijkant van je neus, en zet een stipje. Hou dan de onderkant van het potlood op zijn plek maar schuif de bovenkant over je pupil. Zet een stipje. Dit is het hoogste punt van je hoekje. Om te zien waar je wenkbrauwen zouden moeten eindigen laat je het potlood vanaf je neusvleugel schuin langs je buitenste ooghoeken lopen. Zet een stipje. Verbind dan de drie stipjes met het Pretty Easy Brow Palette.

Shop the Story