24 Hours With

Master Trainer Kirsty Godso

Je bent haar vast al tegengekomen op Instagram, en misschien kun je ooit eens een les van haar volgen. Kirsty Godso is een Master Trainer die de hele wereld afreist, een ondernemer die heel veel ballen in de lucht houdt èn een socialmedia ster.

Je begrijpt dat er dus weinig vrije tijd is in het leven van deze Nieuw-Zeelandse beauty. En daarom vroegen we haar CliniqueFIT aan een test te onderwerpen. Skincare en make-up essentials die zo ontworpen zijn dat ze je tempo kunnen volgen en onder alle omstandigheden met je meebewegen. Of je nu een atleet bent of een workout in je overvolle agenda probeert te proppen.

CliniqueFIT: Life-proof. Endurance tested.

The Wink: hoe ziet jouw ochtendroutine er uit?
Kirsty Godso: Ik heb nergens tijd voor! Maar ik maak wel altijd mijn wimpers op. Het is heel belangrijk om een goede mascara te hebben zoals CliniqueFIT Workout 24-Hour Mascara waarvan ik zeker weet dat hij niet zal uitlopen als ik transpireer. Ik heb bovendien heel gevoelige ogen en wil dus niet erg moeten wrijven om mijn mascara weg te halen. Ik vind het super dat deze mascara er af gaat met warm water.

TW: Wat vind je het fijnst aan CliniqueFIT?
KG: Het is alles wat je nodig hebt en niets dat je niet nodig hebt. Bovendien zijn de producten snel en gemakkelijk aan te brengen. Ik hou van slimme, simpele beauty producten met snel resultaat. Ik wil gewoon niet te veel tijd besteden aan opmaken, maar ik wil er wel altijd fris uitzien. En ik vind het belangrijk dat de make-up die ik draag goed is voor mijn huid. Ik zorg niet zo goed voor mijn lijf om er iets op te doen dat er niet goed voor is, toch? Omdat het van Clinique is, weet ik dat alles gezond zal zijn voor mijn huid.

TW:  Wat is je grootste zorg wat betreft je huid als je traint?
KG: Dat ik de hele dag een mooie glans heb. Mijn eerste klasje begint om 7 uur ’s morgens. Daarna train ik non-stop klanten èn mezelf tot mijn laatste klas in de avond. Soms kost me dat mijn glow! Ik kan haast niet geloven hoe snel de CliniqueFIT Lip+ Cheek Flush op te brengen is, en hoe mooi het zowel mijn wangen als lippen kleurt. De CliniqueFIT Post-Workout Matifying Moisturizer is ook geweldig in het mooi fris en gezond maken van je huid.

TW: Hoe verzorg je je huid gedurende de dag?
KG: Een schone huid staat voor mij op nr. 1. Ik was mijn gezicht altijd aan het einde van de dag, wat er ook gebeurt. Als ik in een fitnesszaal ben geweest waar ik super getranspireerd heb of een heleboel trainingsspullen heb gebruikt, dan wil ik na een workout mijn huid reinigen en opnieuw hydrateren. Daarom heb ik altijd doekjes in mijn sporttas. Ik ben dol op de CliniqueFIT Post-Workout Face + Body Cleansing Swipes omdat ze alles reinigen en mijn gevoelige huid niet irriteren. Plus, ik vind ze lekker als opfrisser voor mijn lichaam tussen twee workouts door. Als ik mijn gezicht niet zo vaak hebben kunnen reinigen als ik zou willen op een dag, verschijnen er namelijk kleine pukkeltjes.

TW: Je bent opgegroeid in Nieuw-Zeeland dus je gaat vast serieus met zonbescherming om?
KG:
Zeker weten! Ik hou van het strand en word snel bruin, maar ik ben heel fanatiek met zonbescherming, van top tot teen. Ik wil nooit verbranden! En een SPF is er niet alleen voor in de zomer. Ik draag het iedere dag, het hele jaar door. CliniqueFIT Workout Makeup SPF 40 maakt het heel gemakkelijk om zeker te zijn dat ik goed beschermd ben. Omdat er al een SPF in zit hoef ik gelukkig geen extra tijd te besteden aan nòg een laagje aanbrengen.

Video & Stillfotografie: Co.Lab | Tekst: Rachel Hayes | Haar: Tomi Kono | Makeup: Tobi Henney

Shop the Story