BELANGRIJK INGREDIËNT

BELANGRIJK INGREDIËNT

Sigesbeckia Extract

BELANGRIJK INGREDIËNT

Sigesbeckia Extract

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Lijnen en rimpels
· Verlies van stevigheid

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’s Wort) Extract

Waarom het goed is voor de huid
Naarmate we ouder worden, begint het collageen in onze huid af te breken. Dit is te wijten aan de blootstelling aan schadelijke invloeden van buitenaf, wat leidt tot meerdere tekenen van veroudering, zoals lijntjes en rimpels en het verlies van stevigheid en elasticiteit. Sigesbeckia werkt als een procollageen ingrediënt om het natuurlijke collageen te helpen ondersteunen en de dichtheid van de huid te behouden.

De expertise van Clinique
In onze Clinique Smart Clinical RepairTM Wrinkle Correcting Eye Cream werkt sigesbeckia synergetisch met de peptiden in ons CL1870 Peptide ComplexTM om de natuurlijke collageenproductie te helpen stimuleren.

Goed om te weten
Sigesbeckia, ook bekend als St. Paul's Wort, is een éénjarige kruidachtige plant die in alle tropische, subtropische en streken met gematigd klimaat bekend is.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.