CL1870 Laser Focus Complex™

BELANGRIJK INGREDIËNT

CL1870 Laser Focus Complex

BELANGRIJK INGREDIËNT

CL1870 Laser Focus Complex

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Lijntjes
· Rimpels

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Acetyl Hexapeptide- 8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Wei-eiwit, Lactis-eiwit, Cafeïne, Hypnea Musciformis (algenextract).

Waarom het goed is voor de huid
Het is nooit te vroeg (of te laat) om een anti-age routine op te stellen. Onze deskundige mix van pro-collageen en verzachtende ingrediënten helpt de huid zichtbaar te herstellen en te ondersteunen. Of je nu fijne lijntjes of diepe rimpels hebt, een gladdere, jeugdiger uitziende huid is haalbaar met CL 1870 Laser Focus™ Complex.

De expertise van Clinique
CL 1870 Laser Focus™ Complex is een krachtige, peptidenrijke mix van ingrediënten die samen met een panel van wetenschappers is gecreëerd. Het is een belangrijk bestanddeel van Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, ons meest geavanceerde anti-aging serum tot nu toe dat lijntjes en rimpels vanuit drie invalshoeken aanpakt.


Enkele belangrijke ingrediënten in CL1870

Acetyl Hexapeptide-8 (Neuro peptide): Acetyl Hexapeptide-8 is een peptide die de natuurlijke collageenproductie helpt verhogen om expressielijntjes te helpen verminderen.

Palmitoyl Tripeptide-1/Palmitoyl Tetrapeptide-7: Deze twee peptiden werken samen om het natuurlijke collageen te helpen ondersteunen.

Wei-eiwit: Wei-eiwit helpt de natuurlijke collageenproductie te ondersteunen.

Cafeïne: Cafeïne is een anti-irriterende stof die helpt de huid te kalmeren. Een huid die minder geïrriteerd is, zal sneller herstellen.

Algenextract: Algenextract helpt de huid kalmeren om het effect van irritatie te helpen verminderen voor een optimaler herstel.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.